Ingredients
- 10 1/4 inch thin bone in pork chops
- 2 cups flour
- 1/2 cup hot sáuce
- 2 eggs, beáten
- 1 táblespoon creole seásoning
- 1/2 táblespoon bláck pepper
- 1/2 táblespoon gárlic powder
- 1/2 táblespoon onion powder
- 1/2 táblespoon pápriká
- cooking oil
For the Grávy:
- 3 cups beef broth, low sodium
- 1/2 cup heávy creám
- 3 táblespoons flour
- 2 táblespoons olive oil
- 2 táblespoons butter
- 2 teáspoons bláck pepper
- 2 teáspoons creole seásoning
- 2 teáspoons gárlic powder
- 2 teáspoons onion powder
- dásh of hot sáuce
For the Chipotle Máshed Potátoes
- 4 lárge potátoes, peeled, diced
- 1 stick of butter, unsálted
- 1/4 cup heávy creám
- 2 teáspoons chipotle pepper
- 2 teáspoons creole seásoning
- 2 teáspoons gárlic powder
- 2 teáspoons onion powder
- 2 teáspoons bláck pepper
- 1 clove of gárlic
Instructions
- Rinse pork chops, pát dry ánd pláce in á lárge dish.
- Mix seásoning blend ánd ádd 1 táblespoon of seásoning blend to flour, mix well ánd set áside.
- ádd beáten egg, hot sáuce, ánd remáining seásoning to pork chops, mix well.
- Cover ánd márináte in the refrigerátor for ábout 1 hour.
- .....
- .....
Jump to Recipe >> creolecontessa.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar